Certifikat

Certifierad Generation Pep skola 2024

Vi är pepp på våra elevers hälsa och kan nu stolt kalla oss för en certifierad Generation Pep Skola. Vi har arbetat systematiskt med vårt hälsoarbete och är en av de skolor som år 2024 kan certifiera sig som en Generation Pep Skola.

Certifierad Generation Pep skola 2023

För tredje året i rad kan vi kalla oss för en certifierad Generation Pep Skola. Vi har arbetat systematiskt med vårt hälsoarbete och tillsammans med Generation Pep så värnar vi om barns hälsa och välmående. Tillsammans kan vi göra skillnad.

 

Nominerad Årets Hållbara Grundskola 2022

Med motiveringen:

För ett internationellt samarbete där skolan har deltagit i ett projekt tillsammans med andra länder i syfte att skapa en ökad medvetenhet om vattenbrist i världen samt hur man kan spara på vattenresurser. Eleverna har även fått designa loggan för detta projekt. För en Grön Flagg-resa där eleverna har arbetat med nedskräpningsfrågan, återbruk och återvinning och där skolans Grön Flagg-råd har arbetat aktivt och engagerat under resans gång.

Priset för Årets hållbara grundskola delas ut av Håll Sverige Rent.

Certifierad Generation Pep skola 2022

Vi kan med glädje och stolthet konstatera att vi återigen blivit certifierad Pep skola för 2022. Vårt systematiska arbete gällande elevers hälsa och välbefinnande har gått hand i hand med den rörelseplan vi arbetar efter.

Tack Generation Pep för ett bra samarbete och vi hoppas få utvecklas vidare tillsammans med er!

Certifierad Generation Pep skola 2021

Vi är pepp på våra elevers hälsa! Vi är otroligt stolta och glada över att blivit en Certifierad Generation Pep Skola år 2021. Vi har arbetat systematiskt med vårt hälsoarbete och i det arbetet har vi haft stort stöd av det digitala och kostnadsfria verktyget Generation Pep Skola.

Detta arbete har nu lett till att vi uppmärksammas och blir en av de skolor som år 2021 kan certifiera sig som en Generation Pep Skola. Ett fint diplom och en flagga kommer nu pryda vår skola och vårt arbete med att stärka våra elevers hälsa fortsätter varje dag!

Vinnare av Europeisk kvalitetsutmärkelse för språkundervisning 2020

Ett av flera projekt som vi bedriver på skolan är språksamlingar. Syftet med projektet är att eleverna tidigt ska komma i kontakt med andra språk för att underlätta deras val av modernt språk i slutet av åk. 5. Eleverna i åk. 3, 4 och 5 får därför under lekfulla former bekanta sig med spanska, tyska och franska regelbundet. Allt material som används finns digitalt och är inspelat av våra modersmålselever och anpassat för respektive årskurs.

Till vår stora glädje har vårt projekt, som ett av endast fyra projekt i Sverige, belönats med Europeisk kvalitetsutmärkelse för språkundervisning 2020. En enorm ära för oss. Allt detta tillkännagavs på Språklärargalan som genomfördes digitalt torsdag den 12 november.

Vinnare av Årets Pep-skola 2019

Då vi som skola under lång tid har arbetat med att integrera rörelse som en naturlig del av skoldagen och hälsosamma matvanor. Vi är glada och stolta över utmärkelsen Årets Pep‑skola 2019.

Med motiveringen:

Välkommen till en värld av oemotståndliga måltider och vuxna förebilder som får rörelse att kännas så mycket roligare än att stanna i soffan. En skola det är lätt att bli PEP på.